utorok 13. februára 2018

Skautský instagram!

Áno, je to tak. Už aj náš zbor podľahol instagramového šialenstva. A viete čo? Po zdokumentovaní celého nášho výletu do Tatier hodnotím, že sme nemohli spraviť lepšie. 



Je to opäť niečo nové, jedna z foriem, kedy môžeme s verejnosťou komunikovať takmer okamžite. Instagram ponúka možnosť ukázať vám, ako práve prebieha náš výlet, čo sa deje. Tak sa už rodičia nemusia strachovať o to, či sa ich deti majú dobre. To, že si to užívajú priamo zdokumentujeme na Instagram. 
Samozrejme, aby sme náš instagram aj trochu oživili a odlíšili od ostatných našich stránok, rozhodli sme sa na ňom aj postupne predstaviť jednotlivé družinky, možno poodhaliť pár vecí zo zákulisia, takých, čo by ste normálne nevedeli. Môžete sa tešiť aj na rôzne osoby, ktoré vás budú počas nášho zborového života sprevádzať.
Však ešte uvidíte, aké možnosti nám Instagram prináša. Ja vám len môžem odporučiť, aby ste nás začali čo najskôr sledovať, nech vám nič dôležité už neujde. Chystáme sa ho totiž poriadne rozbehnúť. A vy pri tom nemôžete chýbať.

Takže nezabudnite a sledujte:
@52zborsvjurajadca

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára